Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Web-PR (online odnosi s javnošću)

Web-PR (online odnosi s javnošću)

Web-PR (online odnosi s javnošću) - Dvodnevni seminar (WMA13-9)

Početak: za 75 dana - ponedjeljak, 10.04.2017. (od 17:00)

Trajanje: 2 dana (ponedjeljak i utorak, od 17:00 - 21:00)

Istaknuta cijena: 2.000,00 kn (PDV uračunat)

Lokacija: Linigra (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 16278

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Odnosi s javnošću danas brinu o Vašoj reputaciji, o onome što radite, što govorite i što drugi kažu o Vama. Ako sami ne kažete istinu o sebi, reći će ju netko drugi, a to može biti vaša konkurencija.

Na ovoj dvodnenoj edukaciji svi će polaznici naučiti kako komunicirati s modernim novinarima, kako oblikovati imidž svoje tvrtke te kako zaraditi (ne)sponzoriranim objavama u medijima. 

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • što SVE trebate znati o odnosima s javnošću na webu
  • koja je razlika između odnosa s javnošću i marketinga
  • funkcijA promocije i prodaje
  • kako mjeriti rezultate (ROI) u odnosima s javnošćU
  • krizno komuniciranje - osnovni pojmovi
  • kako negativnu reputaciju pretvoriti u pozitivnu

Kome je seminar namijenjen

Dvodnevni seminar namijenjen je svima koji se bave strateškom i poslovnom komunikacijom, rukovoditeljima, novinarima, onima koji komuniciraju s medijima te svima kojima znanje o web-PR-u može pomoći u svakodnevnom obavljanju posla.

Dođite na ovaj seminar jer i Bill Gates zna koliko je važan: 

'If I was down to my last dollar, I'd spend it on public relations'.

Predavač

Ivan Pakozdi je izvršni direktor u Millenium promociji. Tijekom studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu opredijelio se za smjerove tisak i odnosi s javnošću. Diplomirao je novinarstvo, smjer Odnosi s javnošću na temu uloge odnosa s javnošću u procesu kreiranja i pozicioniranja brandova na tržištu.

2007. godine pridružio se timu Millenium promocije. Od dolaska u Agenciju, prvo kao viši komunikacijski savjetnik sudjelovao je na brojnim domaćim i inozemnim projektima u sektorima nekretnina, gospodarstva, telekomunikacija, osiguranja, farmaceutske industrije te na razvoju gastronomskog branda Izvorno.hr. Dvije godine za redom vodio je cjelokupnu komunikaciju za manifestaciju Eko-etno Hrvatska, vodeće mjesto okupljanja i predstavljanja hrvatskih ruralnih krajeva i turističkih destinacija u sklopu ruralnog turizma.

Prije registracije, možete birati vrijeme, mjesto ili trajanje ovog događaja:

Ulaznica za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kotizacija za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Karta za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Prijava za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Prijavi se za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Registracija za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Registriraj se za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupi ulaznicu za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupi kotizaciju za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupi kartu za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupiti ulaznice za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupiti kotizacije za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Kupiti karte za za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Plaćanje ulaza za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Slobodan ulaz za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Naplata ulaza za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Blagajna za Web-PR (online odnosi s javnošću) ## Ponuda za Web-PR (online odnosi s javnošću)