Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

100% Natural

100% Natural

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 2099

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Riječ je o sajmu hrane i pića, ljepote i zdravlja, uređenja i stila, s naglaskom na ekološkim, zdravim proizvodima, uslugama i atraktivnim rješenjim. Sajam "100% Natural" je zamišljen po uzoru na svjetske sajmove, a za cilj ima okupiti izlagače iz Hrvatske i regije.

Putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača promovirat će ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge, a posjetitelji će moći isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo kroz radionice, degustacije, promocije, izložbe i predavanja. Sajam "100% Natural" će okupiti i stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti nekoliko projekekata vezanih uz zaštitu okoliša.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.