Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

5žena.com

5žena.com

Organizator: Teatroman

Broj pregledavanja: 2642

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Na duhovit i autoironičan način, ova kazališna predstava kroz pet snažnih ženskih karaktera, razotkrivaju se svi aspekti ženskog pogleda na svijet. U njihovim ispovijestima padaju maske i raskrinkavaju se sve tajne muškaraca, seksa i muško-ženskih odnosa. Domaća verzija ovog kazališnog hita zabavljat će ne samo posjetitelje Scene Vidra, nego i posjetitelje svih scenskih prostora u Hrvatskoj. Redatelj “5žena.com” je glumac Rene Bitorajac čiji su autorski projekti već prepoznati kao naslovi koji obaraju sve rekorde gledanosti. Ansambl predstave sastavljen od pet trenutno najzanimljivijih glumica domaće kazališne i filmske scene garancijom je dobre kazališne zabave.

René Bitorajac je u svoju prvu samostalnu režiju unio iskustvo stvaranja hit predstava u kojima je (i to često u izrazito macho ulogama) kao glumac stvarao svoj nemali renome, te je zasigurno u koordiranju zajedničke igre vrlo dobrog ženskog ansambla, ritmu predstave i poentiranju pojedinih replika protagonisticama pomogao svojim osjećajem za ono što publika voli. Uz to je vjerojatno i uživao (kao i veći dio muške publike) u zamišljanju da nevidljiv sjedi na babinjaku i tako dozna o čemu žene razgovaraju međusobno i kako doživljavaju muškarce.

Takav njegov pristup očito je protagonisticama donio radost u stvaranju predstave koju prenose na gledalište, nudeći uz dobru zabavu i poneke elemente za razmišljanje i gledateljica i gledatelja o rodnim odnosima. To 5žena.com čini uspjelom stand-up komedijom koja je u zapadnim komercijalnim teatrima prepoznata kao novi žanr, iako po mom mišljenju ne bi bilo krivo u tome prepoznati i moderniziranu verziju kabarea.

No, bez obzira kako to zvali - 5žena.com je hit !!!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.