Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Advanced Technology Days

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Advanced Technology Days okuplja mnoštvo zainteresiranih računalnih inženjera iz regije u razmjeni iskustava o najnovijim Microsoftovim tehnologijama. Zanimljive teme i primjeri dobre prakse, predstavljanja izrada aplikacija za različite uređaje koji korisnicima omogućavaju poboljšanu produktivnost, informacije i izuzetno korisničko iskustvo te upravljanje svim tim različitim uređajima odnosno platformama u srži su konferencije koja u jednom danu daje „koncentrat“ novosti iz svijeta računalstva.

Kroz Advanced Technology Days može se dodatnom edukacijom i potporom podignuti mnoštvo projekata na noge te se mnogim mladima može dati prilika da se predstave pred potencijalnim ulagačima. Osim tehnološkog obrazovanja Advanced Technology Days educira polaznike za stjecanje poslovnih i društveno-komunikacijskih vještina.

Dugoročni plan Advanced Technology Days-a je poticati daljnji razvoj Microsoft projekta te osim Varaždina, Splita, Osijeka i Zagreba okupiti studente i iz Zadra, Rijeke, Pule i drugih gradova.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.