Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Ambienta

Ambienta

Organizator: Zagrebački velesajam

Broj pregledavanja: 2109

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

AMBIENTA je atraktivan i zanimljiv internacionalni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije uređenja interijera, te je kao takav ujedno i vodeći tematski sajam u regiji. Nametnuo se kao važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem, poslovnih ljudi i profesionalaca kao središnje mjesto cjelokupne ponude i potražnje ove gospodarske grane.

Sajam Ambienta je već niz godina, uz domaće tržište, značajna i za regionalna tržišta (Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Italija, Poljska, Mađarska, Austrija, Njemačka, ...). Zato je postala važnija i za razvoj kulture stanovanja stanovništa uopće.

Uz proizvođače namještaja, okuplja i izlagače proizvoda za uređenje interijera, proizvođače i trgovce repromaterijala, alata i strojeva za drvnu industriju. Na ovom sajmu ugledni profesionalci prenijet će svoja iskustva i znanja uzvanicima stručnih konferencija u suradnji sa Šumarskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK).

Tradicionalno bogat i raznovrstvan program stručnih i popratnih događanja na sajmu Ambienta sadrži uvodni Poslovnim klubom na kojem će gospodarstvenici iz drvno-prerađivačke gospodarske grane imati priliku razmijeniti mišljenja s predstavnicima Vlade RH i njenih institucija.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.