Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Analiza web stranica (Google Analytics)

Analiza web stranica (Google Analytics)

Analiza web stranica (Google Analytics) - Dvodnevni seminar (WMA17-6)

Početak je bio: utorak, 22.10.2019. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak, od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 2.000,00 HRK () (PDV uračunat)

Lokacija: Grimms Institut (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 30739

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Google Analytics je besplatna skripta koja prati promet, odnosno statistiku posjećenosti na Vašoj web stranici. Usluga Google Analytics izrađena je na naprednoj jednostavnoj platformi za izvješćivanje pa u samo nekoliko klikova možete izabrati koje podatke želite pregledati te prilagoditi izvješća. Pomoću izvješća o sadržaju možete saznati koji dijelovi web-lokacije imaju dobru izvedbu, koje su najtraženije stranice kako biste korisnicima pružili kvalitetnije iskustvo. Saznajte koliko korisnika privlačite, koliko prodaja ostvarujete i što korisnici rade na vašoj web-lokaciji uz pomoć niza značajki za analizu usluge Google Analytics.

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • analiza uspješnosti vlastitog web-poslovanja uz analitički alat Google Analytics

  • mjerenje uspješnosti web-marketinga i online poslovanja

  • upoznavanje web-potrošača

  • razvoj i pregled web analitičkih alata

  • temelji analize web stranica

  • terminologija

  • definiranje ciljane publike

  • izrada specijaliziranih izvješća 

područja su u kojima ćete postati ekspert nakon dva dana predavanja i praktičnog rada uz suport certificiranog stručnjaka za Google Analytics!

Predavač

Robert Petković je prodajni i SEO specijalist koji je radio je na razvoju nekoliko većih web projekata od kojih se posebni ističu prvi T-com news portal te prvi hrvatski gastro portal Gastronaut. U svim projektima koristi alat Google Analytics te vlastita proširenja ovog alata kako bi svojim klijentima izmjerio efekt svake lipe uložene u razvoj web stranica, SEO i oglašavanje.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.