Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Andrea Bocelli

Andrea Bocelli

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1691

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Andrea Bocelli je proslavljeni talijanski tenor i istinska svjetska glazbena zvijezda. Bocelli je rođen u Toskani, a odrastao je u malom mjestu Lajaticou, pored Pize. Koliko god je u životu obožavao svirati klavir i flautu, s godinama je Andrea Bocelli otkrio da je za njega najsavršeniji instrument upravo - njegov vlastiti glas.

“Kad bi Bog pjevao, zvučao bi gotovo kao Andrea Bocelli!” rekla je jednom prigodom o Bocelli-ju Celine Dion. Ova poznata pjevačica nije jedina koja je javno veličala njegov upečatljiv i gotovo savršen glas. Ovaj karizmatični talijanski pjevač uz mnogobrojne obožavatelje zaista kontinuirano uživa veliku naklonost kolega glazbenika, ali i poštovanje glazbenih kritičara.

Andrea Bocelli se danas može pohvaliti s više od 80 milijuna prodanih nosača zvuka, a uz pjevanje, ovaj se karizmatični Talijan također dokazao i kao vrsni tekstopisac i glazbeni producent.

Više o njemu pročitajte na Wikipediji: [maskirani link]_Bocelli

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.