Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Aquarius Records

Aquarius Records, diskografska kuća, osnovana je u Zagrebu 1995. godine.

U Klubu Aquarius izrasla kao rezultat grupe entuzijasta i zaljubljenika u glazbu, koji su brojnim koncertima i festivalima potaknuli cijelu novu glazbenu scenu u Hrvatskoj, ubrzo se etablirala kao jedna od vodećih nakladničkih kuća unutar hrvatske glazbene i diskografske djelatnosti.

Pažljiv odabir kvalitetnih i originalnih izvođača, uvijek je bio postavljen kao glavni kriterij razvoja diskografske djelatnosti unutar Aquarius Recordsa, a dokaz tome su i dvijestotinjak osvojenih glazbenih nagrada Porin u proteklim godinama.

Danas pod svojim nakladničkim okriljem ponosi se izvođačima kao što su Oliver Dragojević, Nina Badrić, Massimo, Tedi Spalato, Tamara Obrovac, Marko Tolja, Cubismo, Ivana & Marija Husar, Šajeta, Songkillers i mnogim drugim respektabilnim glazbenicima, koji su postigli značajne uspjehe i izvan granica Hrvatske.

Posebna pažnja se pridaje izdanjima brojnih hrvatskih umjetnika klasične i jazz glazbe, folklornoj baštini, tradicionalnoj hrvatskoj glazbi, brojnim Klapama te izdanjima svojevrsnih "institucija" kao što su Ansambl Lado i Zagrebačka Filharmonija, no također i pronalaženju i poticanju mladih i originalnih glazbenika u području klupske, alternativne i etno glazbe.
Aquarius Records, višegodišnji licencni partner Universal Music Recordsa, danas je licencni partner diskografskih kuća IRMA, Putomayo, Compost, Multimedia Records, Hayat Production i ECM.

Maloprodajni lanac Aquarius CD shopova zauzima respektabilno mjesto u glazbenoj ponudi grada Zagreba, a CD shopom "Klasika&Jazz" značajno doprinosi popularizaciji klasične glazbe. On-line shop Cedeterija.hr sa svojom aktualnom i atraktivnom ponudom glazbenog sadržaja privlači velik broj korisnika i vjernih kupaca.

Danas u svom kreativnom i stručnom timu diskografska kuća Aquarius Records zapošljava dvadeset djelatnika u stalnoj potrazi za inovativnijom i kvalitetnijom prezentacijom glazbe u Hrvatskoj i naposljetku, bliskijoj povezanosti između glazbenika i slušatelja.

Aquarius Records organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.