Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Bihevioralni marketing - Podsvijest kupuje, mi samo nosimo vrećice (O8)

Bihevioralni marketing - Podsvijest kupuje, mi samo nosimo vrećice (O8)

Organizator: Integra

Broj pregledavanja: 1697

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Znamo da bez dobrog marketinga ne ide, a znamo i da dobar marketing košta - osobito ako ste mali ili srednji poduzetnik ili obrtnik i ulažete svu svoju energiju, a često i novac, u svoj proizvod ili uslugu. Povrh svega, jako je puno mjesta i metoda oglašavanja, i nije jednostavno odabrati kako se predstaviti klijentima. Kažu da treba razmišljati kao klijent, ali ni to nije lako kada ste vi - stručnjak za svoj proizvod! 

Ne brinite, pomoći ima. Ona leži u novim marketinškim trendovima i spoznajama. Riječ je o najsuvremenijim marketinškim idejama koje se temelje na psihološkim spoznajama i promatranju ponašanja potrošača. Prvi donosimo ovu temu širokoj javnosti. Postoje neka jedinstvena, primjenjiva pravila koja možete naučiti, primijeniti u svojoj marketinškoj strategiji i osigurati si pažnju koju svojim radom zaslužujete. Ovo je predavanje namijenjeno upravo tome - otkrivanju tajne potrošačke psihologije. Dođite, učite s nama, postanite nezaustavljivi!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.