Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

CARNet CUC

CARNet CUC

Organizator: CARNet

Broj pregledavanja: 1131

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

CARNetova korisnička konferencija CUC (eng. CARNet's User Conference) organizira se od daleke 1999. godine, a do danas se afirmirala kao mjesto okupljanja CARNetovih korisnika i suradnika, uključujući profesore i nastavnike u osnovnim i srednjim školama, CARNetove sistem inženjere i koordinatore, članove znanstveno-istraživačke zajednice, informatičkih stručnjaka, te gospodarstvenika iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT).

CUC je tijekom godina postao važno mjesto sastajanja, razmjene informacija i iskustava te prezentiranja znanja osobama koje imaju doticaj s informacijsko-komunikacijskim tehnologijama, prvenstveno internetom, te s njim povezanim naprednim oblicima uporabe.

CUC konferenciji već tradicionalno pokroviteljstvo pruža Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te na taj način iskazuje potporu djelovanju Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNet u poticanju primjene informacijskih i komunikacijskih tehnologija u hrvatskom društvu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.