Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Cisco Connect

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

U okviru ovog jedinstvenog događaja pod nazivom Cisco Connect ponudit ćemo konferenciju najvišeg nivoa sa prezentacijama o najnovijim trendovima u poslovanju i tehnologijama, temeljitim tehničkim analizama kao i poslovno orijentiranim predavanjima. Kao i uvijek na Cisco-vim događanjima ove razine, demonstrirati će se Cisco-ova najnovija tehnološka rješenja i ponuditi će se brojne prilike za druženje i upoznavanje.

Cisco Connect će ugostiti brojne poslovne i IT direktore, stručnjake i Cisco partnere. Vjerujemo da ćete i Vi biti jedan od njih!

Cisco Connect omogućit će Vam da iskoristite mogućnosti koje su pred Vama, dajući vam znanje i uvid kako objediniti ljude, procese, podatke i stvari u umrežene veze relevantnije i korisnije nego ikada prije.

Zato osigurajte svoje mjesto na vrijeme i registrirajte se!

Radujemo se zajedničkom druženju na Cisco Connect-u! 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.