Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Combis konferencija

Combis konferencija

Organizator: Combis

Broj pregledavanja: 1381

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Combis konferencija je središnje svakogodišnje događanje u organizaciji Combisa - regionalnog sistem integratora. Prema riječima direktorice Combis konferencije, možemo ovo događanje okarakerizirati na sljedeći način:

"U digitalno doba neophodno je korisnicima osigurati jednostavne, kratke, sažete interakcije kako bi nam mogli prenijeti svoje želje i kako bismo na taj način mogli predvidjeti njihove buduće potrebe. Potrebno je izići izvan vlastitih granica, u interaktivnu komunikaciju s kupcima u realnom svijetu."

Kako najveća vrijednost napretka leži u novim idejama i njihovoj integraciji tema Combisovih konferencija je integracija industrija koje imaju problem s ICT industrijom koja ima rješenje. Moderne telekomunikacije i moderno bankarstvo već su ostvarili brojne pozitivne poslovne pomake u posljednjih 10-godina zahvaljujući ICT-u. Isto tako pomake radi i realni sektor, a sve više i državna uprava.

Jasno je danas svima da ICT je postao ključan element unaprjeđenja svakog poslovanja - i u relanom i u javnom sektoru. Na taj način kreira se opipljiva nova vrijednost, ne samo u ICT-u već i u sektoru primjene ICT rješenja. Više o tome saznajte na sljedećoj Combis konferenciji.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.