Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

CORP2IN

CORP2IN

Organizator: EVENTA01

Broj pregledavanja: 1614

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

CORP2IN - Corporate Innovation and Intrapreneurship konferencija prezentira stvarne izazove i otvara prilike za Inovativnost u organizacijama te pruža primjenjiva rješenja koja funkcioniraju. Ovo konferencijsko događanje okuplja tvrtke i pokazuje kako tvrtke u Hrvatskoj i regiji, bez obzira na veličinu, mogu iskoristiti snagu Inovativnosti te što trebaju učiniti da u što kraćem vremenu izbace inovaciju na tržište. 

Biti inovativan nikad nije bilo presudnije! Svijet se okreće sve brže. Nova i stara konkurencija, novi proizvodi i poslovni modeli ruše okruženje u kojemu je sve bilo poznato i tjeraju kompanije da u biznis ugradite novu kulturu – kulturu inovativnosti i poduzetništva.

Svi žele biti inovativni, ali stvari mnogima zapinju kad treba odgovoriti na pitanje kako. Ova konferencija Vam daje odgovore!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.