Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Crni labud u plavom oceanu

Crni labud u plavom oceanu

Organizator: Lider

Broj pregledavanja: 1903

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

TKO?

Konferencija "Crni labud u plavom oceanu" je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima koji traže nove ideje. Želimo nadahnuti sudionike da odstupe od uobičajenoga i pokušaju biti drugačiji. Želimo ih potaknuti da propitaju dosadašnji način poslovanja i dodaju mu novu energiju. Primjeri uspješnih poduzetnika dat će im ideju kako unaprijediti biznis.

ŠTO?

Na konferenciji "Crni labud u plavom oceanu" želimo na uspješnim primjerima pokazati poslovne modele koji oblikuju način na koji se posluje (ili će se poslovati) i koji su promijenili tradicionalne načine poslovanja. Želimo predstaviti hrvatske male i srednje poduzetnike koji će ispričati inspirativne priče, one koji su uveli inovativan postupak u tvrtku i zbog toga postali uspješni ili izbacili inovativan proizvod na tržište (kako i zašto).

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.