Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Cronel Assessments

Kreiranjem specifičnih, industriji orijentiranih rješenja aktivno težimo ka ostvarenju naše vizije. Kontinuirano razvijamo nove partnerske odnose s internacionalnim korporacijama i stručnjacima iz područja ljudskih potencijala kako bismo, s jedne strane, unaprijedili našu kvalitetu procjene, praćenja i razvoja kadrova te s druge, unaprijedili kvalitetu upravljanja ljudskim potencijalima.

Cronel Assessments mlada je kompanija koja se razvija kao partner u području upravljanja ljudskim potencijalima kompanijama različitih profila i veličina. Cronel Assessments nudi rješenja na području praćenja i procjene kadrova, evidencije zaposlenika i kandidata te upravljanja ljudskim potencijalima sa ciljem stvaranja uspješnih i zadovoljnih kompanija. Uz pomoć naprednih informatičkih sustava razvili smo tehnologiju koje će Vam uvelike pomoći i unaprijediti Vaše poslovanje u području menadžmenta ljudskih potencijala. Na regionalnom području predstavljamo inovativni brand koji se u potpunosti prilagođava potrebama svojih klijenata i korisnika u pogledu potpune adaptacije alata za internu i eksternu upotrebu kako bi se maksimalizirala učinkovitost Vaših ljudskih potencijala. Privatnim i poslovnim korisnicima Cronel Assessments nudi sustavno uvođenje i upoznavanje s različitim procesima i sadržajima povezanim s upravljanjem ljudskim potencijalima s kojima se isti susreću tijekom razvoja karijere i osobnog razvoja.

Naša je vizija postati regionalno prepoznatljiv brand s velikim brojem zadovoljnih klijenata čije su potrebe u potpunosti zadovoljene. Cronel rješenja nisu osmišljena za zadovoljavanje potreba masovnoga tržišta već su orijentirana ka podizanju kvalitete procjene individualnim pristupom svakom od naših klijenata.

Cronel Assessments organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.