Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

CULT tribute band Soul tilt

CULT tribute band Soul tilt

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1322

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Sjajni glazbenici koji su se sakupili u Soul tilt bandu izvrsnom svirkom će Vas provesti kroz najveće hitove (počevši s albumom Dreamtime pa sve do posljednjeg albuma Choice of Weapon). Dakle, slušat ćemo i She sells senctuary, Fire Woman, Lil' Devil, Rain, Eddie, Wild Flower, Sweet Soul Sister i sve ostale hitove ovih legendarnih britanskih rockera.

Soul Tilt su se okupili u čast bendu koji vole slušati i svirati i ovim činom im žele iskazati poštovanje. Oni nisu, ne žele i ne mogu biti copy/paste tribute bend, već obrađuju stvari na svoj način, ali svakako u duhu svega onoga što predstavlja The Cult. No, poznato je da i Cult na svakoj svirci odsviraju svoje pjesme na malo drugačiji način, kao što je to bilo i na njihovom rasprodanom koncertu u Zagrebu 30.09.2009. sa kojeg Vas plakat sa potpisima i fotkama "gleda" sa našeg Hard Place zida.

Dvostruki happy hour od 20 do 22 sata kada su sve pive 2 kune jeftinije, dakle nema razloga da nam se ne pridružite u Hard Place-u!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.