Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

d PRINT

d PRINT

Organizator: TECTUS

Broj pregledavanja: 1691

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Kontinuirano praćenje noviteta i tehnologija s ciljem unaprjeđenja poslovanja nužno je za uspjeh i pružanje usluga s visokom dodanom vrijednošću. Pozivamo Vas da nam se pridružite na skupu d PRINT-u i saznate sve o najnovijim dosezima u području digitalnog tiska. 

Očekuju Vas sljedeće tematske cjeline:

  • cjelovita rješenja u digitalnom tisku, opravdanost ulaganja, strojevi, uređaji, oprema
  • standardizacija u digitalnom tisku – PSD (Process Standard Digital, ISO 15311...)
  • digitalni tisak kao neizostavan segment višekanalne marketinške komunikacije
  • važnost cjeloživotnog ucenja – znanja i vještine potrebne za nove usluge temeljene na digitalnoj tehnologiji
  • 3D tisak - budućnost u sadašnjosti
  • zbrinjavanje otpada u grafičkoj industriji...

Skup je namijenjen pružateljima usluga tiska (vlasnici tiskara, tiskari, zaposlenici u pripremi, odjeli prodaje i razvoja novih usluga), korisnicima tiskarskih usluga, marketinškim agencijama, proizvođačima i korisnicima ambalaže iz Hrvatske i regije. Upoznajte se s najnovijim rješenjima koja će unaprijediti vaše poslovanje, povežite se sa stručnjacima u branši, razmijenite informacije i iskustva, te pronađite odgovore na izazove s kojima se u poslovanju susrećete.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.