Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Dan kreativnog biznisa

Dan kreativnog biznisa

Organizator: Kreativna vjeverica

Broj pregledavanja: 2141

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Dan kreativnog biznisa je konferencija drugačija od drugih jer poslovnom okupljanju pristupa na svjež, opušten način uz puno smijeha i interakcije među sudionicima. Tijekom i na kraju konferencije moći ćete se sa svim okupljenima povezati i razmijeniti vizitke što je prava prilika za dogovaranje konkretnih poslova. 

Očekuje vas spoj vrhunske edukacije, poslovnog druženja, smijeha i interakcije. Osim što ćete čuti zanimljiva i poučna predavanja te uspješne poduzetničke priče iz prve ruke, očekuju Vas zabavne gerila atrakcije te razmjena vizitki na kreativan način. Specijalisti za prodaju otkrivaju Vam konkretne primjere iz svoje dinamične prakse.

Glavna tema svih DANA KREATIVNOG BIZNISA su uspješne Poduzetničke priče i konkretni savjeti iz prodaje, koji zlata vrijede.

Konferencija Dan kreativnog biznisa održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, a ulaz je besplatan (uz obaveznu registraciju).

Na konferenciji će se dodijeliti strukovna nagrada PLAVA VJEVERICA, kojoj je cilj isticati i slaviti mikro i malog poduzetnika u Hrvatskoj. Dodjeljivat će se jednom godišnje, svakog listopada, kada će troje poduzetnika ili poduzetnica, temeljem svojeg marljivog rada (baš poput pravih vjeverica), zaslužiti da ih se javno pohvali i nagradi.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.