Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Dan otvorenih integracija

Dan otvorenih integracija

Organizator: KING-ICT

Broj pregledavanja: 986

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Poslovno-informatička konferencija Dan otvorenih integracija se održava svake godine jedanput i već tradicionalno bavi se aktualnim temama u razvoju informatizacije i unapređenju poslovanja zahvaljujući informacijsko-komunikacijskim tehnologijama.

Svake se godine na konferenciji očekuje velik odaziv sudionika iz ICT i drugih industrija te državne i javne uprave. Kroz predavanja i praktične primjere predstavljaju se mogući odgovori na pitanja - kako se nositi s izazovima tržišne konkurentnosti, regulative te usklađenja. Informacijske tehnologije su u moderno doba nezaobilazan čimbenik u promjenama koje već sada prolazimo. Upravo kroz podizanje efikasnosti, poticanja inovativnosti i povećanja dostupnosti informacija putem primjene ICT tehnologija, možemo brže i kvalitetnije provesti potrebne promjene. Zato eminentni predavači ovdje dijele s Vama vlastita iskustva i postignuća u različitim poslovnim segmentima kao i viziju što možemo očekivati u skoroj budućnosti. 

Ova IT konferencija ukazuje i pokazuje na neka od naprednih ICT rješenja na području sistemske integracije, sigurnosti IT sustava, automatizacije poslovnih procesa, mobilnih rješenja, BI sustava u podršci poslovnom odlučivanju te održavanju informacijsko-komunikacijskih sustava, namijenjena poslovnim korisnicima te već primijenjena u praksi.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.