Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Dan velikih planova

Dan velikih planova

Organizator: Lider

Broj pregledavanja: 1227

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Dan velikih planova je konferencija zamišljena kao izravna i korisna pomoć u poslovanju. Konferencija „Dan velikih planova“ korisna je pomoć u poslovanju i planiranju poslovanja za tvrtke, posebno u aktualnim izazovnim vremenima za gospodarstvo i društvo u cjelini.

U današnjim vremenima koja najblaže možemo nazvati turbulentnima, to pitanje je još aktualnije. Bez pravih informacija i impulsa teško će biti odabrati pravi smjer. Odluku o optimalnom planu svaki će poduzetnik donijeti sam, a govornici i panelisti na ovoj konferenciji će predstaviti neke aspekte poslovnih prognoza i uvid kako na poslovnu budućnost gledaju tržišni lideri. 

Svoje viđenje, poslovne mogućnosti i opasnosti na konferenciji predstavljaju predsjednici uprava i voditelji managementa vodećih kompanija. Predavači iz vrha poslovne scene i znatan broj sudionika, mahom srednjeg i visokog menadžmenta, garancija su vrhunske rasprave i neophodnih informacija o sljedećoj poslovnoj godini.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.