Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

DANI LJEPOTE I FITNESSA (sajam)

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Sajam DANI LJEPOTE I FITNESSA glavni je događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna poslovna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju. Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories. Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice, a sinergijom ova dva sadržaja (ljepota & fitness) koja su na europskom tržištu vrlo povezana otvaramo regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike.

Izlagači iz branše na svojim će štandovima tijekom sajma svakodnevno prezentirati frizerske novitete. Na jednom mjestu možete pronaći najveći izbor proizvoda za njegu tijela i lica napravljenih isključivo od prirodnih sastojaka. Za vrijeme trajanja sajma na otvorenoj pozornici u samom paviljonu odvijat će se vrlo zanimljiv program bogat korisnim informacijama, novostima i novinama  iz "industrije ljepote".

Sajam DANI LJEPOTE I FITNESSA bilježe svake godine sve veći rast i izlagača i posjetitelja, prije svega jer sajam nudi niz zanimljivih sadržaja, najavu novih trendova, edukaciju koja obogaćuje struku, mnoštvo nagrada i poklona koji privlače posjetu, te otvara mogućnost maloprodaje  i dostupnost  prirodnih, unikatnih i ekskluzivnih proizvoda po posebnim promotivnim sajamskim cijenama.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.