Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Dinner in the Sky

Dinner in the Sky

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 2641

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Dinner in the Sky je jedinistveni kulinarski doživljaj koji postavlja stol s 22 ljudi na visinu od 50 metara zajedno s timom stručnjaka kako bi se gostima i njihovim prijateljima omogućila najposebnija večera njihovog života.

Ovaj jedinstveni događaj Dinner in the Sky ugošćuje će najbolje kuhare iz Hrvatske. Nekad se organizira tokom ručak, nekad tokom večeri. Tijekom večernjih događaja, šef kuhinje će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku.

Vjerujte, ova ekskluzivna atmosfera zajedno s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa šefom kuhinje svim dosadašnjim sudionicima je stvorila nezaboravan doživljaj. koji će dugo pamtiti, ali i poželjeti ga - ponoviti.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.