Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Doček nove godine u Zagrebu

Doček nove godine u Zagrebu

Organizator: Doček nove godine

Broj pregledavanja: 4095

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Nova Godina uvijek znači i novi početak. Zato je vrlo je važno kako ćemo ispratiti Staru godinu te označiti početak Nove. Regolina je pravo mjesto jer za Vas smo spremili nešto posebno. Različita birana mjesta na kojima možete dočekati godinu koja nam je pred vratima, zaželjeti si najbolje želje, odlično se provesti te pri tome ili otpratiti Staru godinu u društvu najbližih ili upoznati nove ljude, nove prijatelje - kao uvod i sve ono što Vas čeka u Novoj.

Dočekajte i ovu Novu godinu u ugodnom ambijentu i okružite se s najdražim ljudima uz razna pića i delicije. Za sve to će Vam se pobrinuti organizatori unutar prostora koje možete pronaći ovdje na Regolini.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.