Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

E-commerce marketing za napredne

E-commerce marketing za napredne

E-commerce marketing za napredne - Dvodnevni seminar s vježbama (WMA2-2/10)

Početak je bio: četvrtak, 19.10.2017. (od 17:00)

Trajanje: 2 dana (četvrtak i petak, od 17:00 - 21:00)

Istaknuta cijena: 2.375,00 kn (PDV uračunat)

Lokacija: Linigra (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 562

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Moguća je inhouse edukacija iz ovog predmeta orjentirana prema klijentu i njegovom poslovanju.

Predavačica

Elmira Majerić trenutno je zaposlena na mjestu direktorice društva Ozon Media u čijem je vlasništvu portal za naručivanje hrane, Pauza.hr.  Društvo je danas dio svjetske kuće Delivery Hero koja je prisutna na više i od 40 tržišta.

Svoju "mostly anything e-commerce" karijeru gradi od 2008. godine u raznim industrijama i u raznim domaćim i stranima kućama. Tako je neko vrijeme radila kao Voditeljica razvoja poslovanja u tvrtki Styria Hrvatska koja je dio austrijskog medijskog koncerna Styria Media Group AG, a prije toga je punih je pet godina pekla zanat u grupaciji Studio Moderna, jednoj od vodećih direct marketing i e-commerce tvrtki u CEE regiji čije proizvode i brendove redovito viđate na Internetu, ali i na televiziji.

Ali, to nije sve! U početku svoje karijere je radila u tvrtkama Blitz Cinestar i Blitz film &video distribucija, a zabilježila je i gig na portalu Index.hr. U svom dosadašnjem radu specijalizirala se za razvoj digitalnih projekata jednako kao i za postavljanje i provođenje marketinških strategija te je certificirani Business Coach i majstorica NLPa.

Prije registracije, možete birati vrijeme, mjesto ili trajanje novog događaja:

Ulaznica za E-commerce marketing za napredne ## Kotizacija za E-commerce marketing za napredne ## Karta za E-commerce marketing za napredne ## Prijava za E-commerce marketing za napredne ## Prijavi se za E-commerce marketing za napredne ## Registracija za E-commerce marketing za napredne ## Registriraj se za E-commerce marketing za napredne ## Kupi ulaznicu za E-commerce marketing za napredne ## Kupi kotizaciju za E-commerce marketing za napredne ## Kupi kartu za E-commerce marketing za napredne ## Kupiti ulaznice za E-commerce marketing za napredne ## Kupiti kotizacije za E-commerce marketing za napredne ## Kupiti karte za za E-commerce marketing za napredne ## Plaćanje ulaza za E-commerce marketing za napredne ## Slobodan ulaz za E-commerce marketing za napredne ## Naplata ulaza za E-commerce marketing za napredne ## Blagajna za E-commerce marketing za napredne ## Ponuda za E-commerce marketing za napredne