Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Edukacija iz javne nabave - Rokovi, zaprimanje, otvaranje i analiza ponuda, E-dražba

Edukacija iz javne nabave - Rokovi, zaprimanje, otvaranje i analiza ponuda, E-dražba

Organizator: INFO-PULS edukacija

Broj pregledavanja: 1455

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Propuštanje poduzimanja određene radnje unutar utvrđenog roka u postupku javne nabave gotovo uvijek praćeno pravnom posljedicom.

Pretpostavlja se da su pravila o određivanju i računanju rokova poznata svim ovlaštenim predstavnicima naručitelja koji provode postupke javne nabave i ponuditeljima. Međutim, iz prakse Državne komisije za kontrolu postupaka javne nabave razvidno je da nisu rijetki slučajevi koji upućuju na suprotan zaključak. Upravo stoga važno je znanja o rokovima i računanju rokova redovno obnavljati.

TEMA:  Pojašnjenja  određivanja i računanja rokova, zaprimanja ponuda i postupanja s ponudama do otvaranja, otvaranje ponuda, analiza ponuda i e-dražba

CILJ:    Želimo korisnicima javne nabave približiti problematiku rokova i ponuda javne nabave te protumačiti važan modul e-nabave, tj. e-dražbu.

 

KOME JE PROGRAM NAMJENJEN/CILJNE SKUPINE: jedinicama državne  uprave, jedinica lokalne samouprave, dakle naručiteljima  i zainteresiranim gospodarskim subjektima, tj. ponuditeljima

DODATNO: Za prijave 3 i više osoba iz iste organizacije/institucije/tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU JAVNE NABAVE – detaljnije na linku registracije

VRIJEME: 13.03. 2015. u trajanju od 8  šk.sati.

MJESTO:  Centar Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 d, Zagreb

 

NAČIN IZOBRAZBE:  Interaktivna predavanja uz Power point prezentaciju; primjeri iz prakse

MATERIJALI:  Priručnik od prezentacija predavača i materijali za vježbe

DODATNO (ali ne i manje bitno): osigurana OKRJEPA,  RUČAK i PARKING

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.