Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Emil i detektivi

Emil i detektivi

Organizator: Kazalište ZKM

Broj pregledavanja: 2538

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Odlukom da djecu u predstavi "Emil i detektivi" glume - djeca, uz suradnju s stručnim odraslim glumačkim kolegama, ostvarena je ne samo suradnja glumačkog ansambla ZKM-a s njegovim Učilištem, nego se pokazalo da su ti mali glumci sposobni izdržati zahtjeve ove kompleksne i zahtjevne predstave.

Pomnom podjelom uloga i stalnim radom s budućim malim glumcima, postupno povećavajući zahtjeve i njihove obveze te uključujući i njihove odrasle kolege, stvoren je projekt koji neprestano organski sazrijeva u završnu fazu. Zamislivši predstavu kao multimedijski spoj staroga i novoga, u kojem se video zapisi sukobljavaju s parnim lokomotivama, odlučeno je zadržati najbolje iz oba svjeta tj. iz obaju perioda.

Scenografijom predstave "Emil i detektivi" dominiraju LED svjetiljke, neonske reklame te dinamična izmjena svjetla i tame. Takvim uprizorenjem ostvaruje se fluidnost prostora te okvir unutar kojeg mašta gledatelja može izgraditi njihov vlastiti svijet. Pridružite se i Vi ovoj nevjerojatnoj predstavi.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.