Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

EU fondovi i javna nabava, dosadašnja iskustva DKOM-a oko ovog pitanja

EU fondovi i javna nabava, dosadašnja iskustva DKOM-a oko ovog pitanja

Organizator: INFO-PULS edukacija

Broj pregledavanja: 2623

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Znate li da je javna nabava jedan od ključnih elemenata u provedbi EU projekata budući da se načela javne nabave moraju poznavati i poštivati ukoliko su projekti financirani sredstvima iz EU fondova?

Ulaskom Hrvatske u članstvo Europske Unije, otvorila nam se mogućnost financiranja javnih i privatnih projekata putem sredstava iz različitih EU fondova. Budući se radi o javnom novcu, svi sudionici koji su dobili financiranje na taj način podliježu javnoj nabavi. 

Subjekti koji su i inače obvezni provoditi javnu nabavu prema Zakonu o javnoj nabavi (ZJN), u pravilu bi trebali imati manje problema, iako praksa pokazuje drugačije. DKOM ima priličan broj predmeta već sada koji su trebali biti dijelom financirani iz sredstava EU fondova.

S druge strane, oni subjekti koji su dobili sredstava iz EU fondova, a inače ne podliježu ZJN, sada trebaju primijeniti Pravilnik o javnoj nabavi, i mnogi ne znaju kako to napraviti.

Stoga smo za sve sudionike javnog i privatnog sektora  odlučili pružiti podršku i informirati ih o tim mogućnostima, te predlažemo da dođete na edukaciju vezano za EU fondove, jer ćete sigurno biti involvirani u svom poslu da odradite i taj dio

TEMA: Uloga JAVNE NABAVE u EU fondovima, dosadašnja iskustva DKOM-a oko ovog pitanja

CILJ:   Želimo trenutnim i potencijalnim/budućim korisnicima javne nabave približiti problematiku provedbe, tj.pomoći u razumijevanju i u konačnici učinkovitim upravljanjem procesima javne nabave.

 

KOME JE PROGRAM NAMJENJEN/CILJNE SKUPINE:javne i privatne organizacije; organizacije tj. institucije sa projektima sufinanciranim iz EU fondova, potporne organizacije i dr.

BONUS: Za prijave 3 i više osoba iz iste organizacije/institucije/tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

EDUKACIJA i u SVRHU OBNOVE CERTIFIKATA IZ JAVNE NABAVE - 8 BODOVA

PROGRAM IZOBRAZBE U PODRUČJU jEU PROJEKATA – detaljnije na linku registracije

VRIJEME: 27.05. 2015. u trajanju od 8  šk.sati.

MJESTO:  Centar Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 d, Zagreb

NAČIN IZOBRAZBE:  Interaktivna predavanja uz Power point prezentaciju; primjeri iz prakse

MATERIJALI:  Priručnik od prezentacija predavača i materijali za vježbe

DODATNO (ali ne i manje bitno !): osigurana OKRJEPA,  RUČAK i PARKING

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.