Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

EU FONDOVI - Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt u poljoprivredi, malom i srednjem poduzet

EU FONDOVI - Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt u poljoprivredi, malom i srednjem poduzet

Organizator: Lingua

Broj pregledavanja: 1368

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Cilj ovog praktičnog treninga "EU FONDOVI - Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt u poljoprivredi, malom i srednjem poduzetništvu i seoskom turizmu?" je naučiti polaznike kako pripremiti projektni prijedlog i proračun projekta za seoski turizam, malo i srednje poduzetništvo i poljoprivredu te ih pripremiti za sudjelovanje na nadolazećim natječajima, a sve to na temelju konkretnih primjera.

Seminar "EU FONDOVI - Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt u poljoprivredi, malom i srednjem poduzetništvu i seoskom turizmu?" je namijenjen građanima, tvrtkama i institucijama koje se žele osposobiti za pripremu i provođenje projekata financiranih iz EU fondova iz oblasti seoskog turizma, malog i srednjeg poduzetništva i poljoprivrede. Nakon seminara polaznici/ce će steći osnovne vještine za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova u oblasti turizma, malog i srednjeg poduzetništva i poljoprivrede.

Program seminara "EU FONDOVI - Kako uspješno napisati i prijaviti EU projekt u poljoprivredi, malom i srednjem poduzetništvu i seoskom turizmu?":

  • 09.00-09.30 Uvod u EU fondove
  • 09.30-10.30 Od ideje do projekta u seoskom turizmu, malom i srednjem poduzetništvu i poljoprivredi (objava natječaja, upute za prijavitelje, karakteristike pojedinih natječaja)
  • 10.30-11.30 Upoznavanje sa natječajnom dokumentacijom
  • 11.30-12.00 Pauza
  • 12.00 – 14.00 Vježba – razrada projektnih ideja- grupni rad
  • 14.00 -15. 00 Prilike za Hrvatsku- razvoj turizma, malog i srednjeg poduzetništva i poljoprivrede kroz EU fondove
  • 15.00 – 15.30 Pitanja i odgovori

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.