Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

EU fondovi u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja

EU fondovi u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja

Organizator: EU projekti

Broj pregledavanja: 1425

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Radite u poljoprivrednom sektoru? Znate li da su već sada u tijeku natječaji iz novih programa koji pokrivaju područje poljoprivrede i ruralnog razvoja? Želite graditi vrtiće, dvorane, ceste ili se baviti obnovljivim izvorima energije te ruralnim turizmom? Prijavite se na ovu edukaciju za EU fondove u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Cilj ove edukacije je predstaviti mogućnosti financiranja iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj i Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo, prikazati koji su uvjeti za sudjelovanje te koliki iznosi su na raspolaganju. Dionici u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja saznat ce sve relevantne podatke o ZPP-u, Programu ruralnog razvoja u financijskoj perspektivi 2014. - 2020., promjenama u odnosu na program IPARD, kao i njihovom utjecaju na projekte koje planiraju razvijati.

Tijekom edukacije prikazat ce se ključni koraci u pripremi dokumentacije, a polaznici ce dobiti konkretne savjete o tome mogu li i koje investicije financirati iz gore navedenih instrumenata.

Detaljnije informacije o edukaciji, program i prijavnicu pronadite u prilogu ili preuzmite na linku nakon registracije.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.