Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: HOWtoWOW akademija

Od samog početka HOWtoWOW akademija okuplja međunarodne stručnjake iz tema specijaliziranih za potrebe Vašeg rada i razvoja vaše karijere, bilo da dolazite iz oglašivačke agencije ili tvrtke oglašivača. Vrsni predavači na upečatljiv i angažirajući način, držeći osobito do interaktivnosti svojih predavanja, prenose znanje, iskustvo i strast.

WOW kotizacija postaje još pristupačnija u paketu za grupu polaznika.

Business & pleasure

Svojim polaznicima omogućujemo da u društvu kolega istražuju zakonitosti oglašavanja te aktivno sudjeluju na zadacima kako bi na licu mjesta savladali gradivo pojedine radionice, a sve u ugodnom ambijentu i poticajnom društvu.

Promocija znanja

Potaknuti velikim interesom za jedinstvenim formatom ove edukacije te uspjehom prvog vala HOWtoWOW radionica, iste smo u sezoni 2012./’13. promaknuli u Akademiju.

Nagrađivanje polaznika

Radni materijali, poput HOWtoWOW kemijskih olovaka i bloka za pisanje bilježaka, svojim dizajnom oduševljavaju naše polaznike, no ni blizu kao priznanja za znanje naše male Akademije. Budući da i sami polaznici oduševljavaju nas, one najmarljivije, koji pohode tri ili više radionica u sezoni, nagrađujemo poklon knjigom.

Budite WOW!

HOWtoWOW akademija uvijek se raduje upoznavanju novih znatiželjnika! Bilo da je riječ o produbljivanu znanja u području u kojem djelujete ili proširivanju vidika na područje rada ljudi s kojima surađujete, HOWtoWOW će, osim na vašim priznanjima, ostaviti trajni trag u vašem poslovanju.

Očekuje vas sve što želite – konkretni savjeti, primjeri i iskustva te inspirativne ideje!

HOWtoWOW akademija organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.