Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Hrvatska Sportska Konferencija

Hrvatska Sportska Konferencija

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1348

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Hrvatska Sportska Konferencija najveća je takva manifestacija na ovim prostorima, sa ciljem i potencijalom okupljanja najšireg sloja ljudi – naših i inozemnih sportaša te onih najmlađih koji će to tek postati, sportskih stručnjaka, trenera, menagera, uprave klubova, skauta, novinara, komentatora – sa jednom zajedničkom crtom, velikom ljubavlju prema sportu.

Svake godine, Hrvatska Sportska Konferencija će osim zanimljivih panel rasprava i atraktivnih gostiju ponuditi i specifičan edukativan sadržaj namijenjen isključivo profesionalnim sportašima.

Cilj i misija konferencije

Cilj Hrvatske Sportske Konferencije jest unaprijediti i popularizirati hrvatski sport i njegove pojedine grane doticanjem aktualnih tema te osvještavanje problema u hrvatskom i svjetskom sportu, kao i stvaranje platforme za zajedničko pronalaženje alternativa i rješenja kroz diskusije i razmjenu iskustava.

Već par godina ova konferencija uspješno provodi svoju odgovoru misiju: vrhunskom kvalitetom organizacije, zanimljivim i aktualnim temama, te atraktivnim promidžbenim aktivnostima biva mjesto susreta ključnih dionika iz i oko sporta: sportaša, predstavnika sportskih i rekreativnih institucija, medija i korporacija.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.