Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Hrvatski turistički kongres

Hrvatski turistički kongres

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 2209

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Hrvatski turistički kongres je stručna konferencija tematski posvećena turističkoj industriji i srodnim djelatnostima. Služi za promoviranje najboljih praksi, projekata i mjera provedenih u domaćem turističkom sektoru, koji bi mogli poslužiti kao osnova za uspostavu i vrednovanje izvrsnosti. Iako je golemim koracima zakoračila naprijed ipak i dalje stoji činjenica da Hrvatska nije dostigla razine broja turista u rekordnim sezonama sredinom 80-tih godina prošlog stoljeća.

Cilj Hrvatskog turističkog kongresa jest da kroz diskusije vodećih hrvatskih poslovnih lidera iz sektora turizma, ali i predavanja uglednih stranih i domaćih predavača, posluži kao mjesto okupljanja i savjetovanja svih bitnih dionika u ovom sektoru – predstavnika turističkih poduzeća i nadležnih državnih institucija, čelnika lokalne samuprave, turoperatora, strukovnih udruženja i članova znanstvene zajednice.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.