Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

HTI konferencija

HTI konferencija

Organizator: HGK - Hrvatska Gospodarska Komora

Broj pregledavanja: 1712

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Svjetska zdravstvena orgnizacija predviđa da će do 2030. zaštita zdravlja i briga o zdravlju postati najjača svjetska industrija i jedan od najvećih pokretača turističkih putovanja. Zdravlje i turizam zajedno činit će 22% svjetskog BDP-a. Uzimajući u obzir navedeno predviđanje, HTI konferencija industrije zdravstvenog turizma istražuje na svjetskoj, regionalnoj i lokalnoj razini najvažnije trendove i progresivne proizvode ove industrijske grane.

Središnji dio HTI konferencije predstavlja dvodnevna konferencija na koju su pozvani svi oni koji se direktno ili indirektno naslanjaju na industriju zdravstvenog turizma. Konferencija se sastoji od predavanja, radionica i panel rasprava koje vode najeminentniji stručnjaci iz Hrvatske i svijeta.

Kotizacija uključuje: sudjelovanje na skupu oba dana, kongresnu torbu s materijalima konferencije, zbornik radova u elektroničkoj verziji, osvježenje u pauzi te svečanu večeru.

 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.