Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: INFO-PULS edukacija

Oblikujmo bolju budućnost. Zajedno

Info puls d.o.o. je regionalna management konzalting tvrtka i vodeća edukativna institucija na području javne nabave, EU fondova i financija. Naši klijenti su poduzetnici iz SME sektora (malo i srednje poduzetništvo), korporacije i financijske institucije, ali  i javni sektor na cijelom području Jugoistočne Europe.

Pristup

Kada je u pitanju edukacija, kvaliteta pruženog znanja na prvom je mjestu, zajedno sa vrhunskim predavačima za njihovo područje stručnosti i besprijekornom organizacijom. Kod savjetničkih projekata primjenjuju se individualna rješenja za svakog klijenta, jer jedino takav pristup generira dodanu vrijednost. Bez obzira što radili, imamo odgovornost da se držimo najviših profesionalnih standarda.

Područje našeg djelovanja

Financije (financijski modeli i business modeli), javna nabava (edukacija i provođenje), EU fondovi i ostali izvori financiranja komercijalni i ne-komercijalni (edukacija, pisanje projekata, provođenje i savjetovanje), optimizacija troškova poslovanja, organizacijsko restrukturiranje, due diligence (dubinsko ispitivanje) financijski i komercijalni, optimizacija poslovnih procesa, optimizacija nabave i procesi u privatnom sektoru, optimizacija zaliha, strategije rasta i razvoja tvrtki, post-merger integracija (to znači pomoć u procesima spajanja dviju ili više kompanija), optimizacija prodaje

15 godina rada

Ponosni smo na svojih 15 godina postojanja u kontinuitetu, bilo je uspona i padova. Iskustvo nas je poučilo mnogočemu, prenosimo ga dalje i cilj nam je donijeti pozitivne promjene.

INFO-PULS edukacija organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.