Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Institut za menadžment

Institut za menadžment je mjesto za sve koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i steći nova znanja. Svima su u ponudi dvije katedre:

  1. Katedra za obrazovne programe - tu je polaznicima na raspolaganju širok raspon edukacija s ciljem stjecanja novih vještina i znanja te s pravom upisa novostečenog zvanja u radnu knjižicu.
  2. Katedra za strane jezike - tu je polaznicima omogućeno usavršavanje jezičnih vještina na općim ili poslovnim tečajevima stranih jezika kroz grupnu ili individualnu nastavu.

Institut za menadžment ima za cilj izgraditi bolje menadžere i lidere za naše društvo. Njihova misija je pružiti polaznicima partnerski odnos kroz istraživanje, praksu, razvoj, obrazovanje, razmjenu znanja i iskustava uz razvijanje i promicanje najviših etičkih standarda. To čine kroz niz usluga u poslovanju, te organizacijom seminara, te treninga.

Kako se u poslovnom svijetu stalno nastoji poboljšati kvaliteta i produktivnost, fokus Instituta za menadžment je na istraživanju vodećih trendova na području upravljanja. Svi organizirani seminari, treninzi i obrazovni programi su interaktivne prirode, te su orijentirani na praktični rad uz primjere iz domaće i inozemne poslovne prakse.

Institut za menadžment organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.