Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Organizator: Integra

Integra d.o.o. je tvrtka za informatičku djelatnost i prevoditeljske usluge. Djeluje kao prevoditeljska agencija sa širokom i iznimno kvalitetnom ponudom prevođenja i kao organizator obrazovnih seminara, radionica za prevoditelje i druge jezične stručnjake, koje im omogućavaju stalno obrazovanje u konceptu cjeloživotnog učenja, kontinuirano usavršavanje i razmjenu profesionalnih iskustava.

Seminari su usmjereni su na već iskusne prevoditelje s dugogodišnjim iskustvom, ali i na studente jezika, koji tek ulaze u svijet prevođenja. Teme, u suradnji s organizatorom, kreiraju dugogodišnji jezični stručnjaci koji pri tome uvažavaju povratnu informaciju polaznika, čime se teme kroje prema stvarnim potrebama tržišta i prevoditelja koji aktivno sudjeluju u njihovom stvaranju – praktično je svaki seminar jedinstven, aktualan, unikat. Manje grupe polaznika, radionički pristup učenju i vrhunski predavači omogućuju brzo i kvalitetno usvajanje znanja i vještina koje lako postaju dugotrajne. 

Seminari se sastoje od najviše 20% predavanja, a ostalih  80% je praktičan rad, vježbe na primjerima iz prakse. Često predavač ima i svoga gosta predavača iz različite struke, primjerice ako je predavač pravnik, onda je gost jezičar, i sl. To doprinosi radioničkom tipu nastave u kojoj svaki sudionik ravnopravno sudjeluje. Sudionici zajedno s predavačem dolaze do rješenja, a ne iznosi ih predavač „ex cathedra“, stoga ih se potiče da prije seminara predavaču pošalju svoja pitanja. Nastava je interaktivna, koristi mješovite nastavne metode i odlično je multimedijski podržana.

Integra organizira sljedeća događanja:

Napomena: Neka od ovih gornjih događanja su možda završila, a neka će se tek održati.

Nažalost, iz nekog razloga ovdje nema nadolazećih događanja. :-( Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.