Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

ISO 14001 kao alat za primjenu zakonskih propisa iz zaštite okoliša

ISO 14001 kao alat za primjenu zakonskih propisa iz zaštite okoliša

Organizator: VERLAG DASHÖFER

Broj pregledavanja: 1330

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Ulaskom u EU Hrvatske tvrtke moraju se suočavati sa stalnim promjenama u zakonskim propisima iz zaštite okoliša. Inspekcije će sustavno nadzirati i male i srednje tvrtke. Kazne za prekršitelje propisa su velike.

Tvrtke obično reagiraju tek nakon dobivenih kazni što je najskuplja „škola“. Nakon ovog seminara će tvrtke moći jednostavnim preventivnim i sustavnim pristupom izbjeći takve neželjene situacije.

Namjena seminara

Približiti sudionicima seminara „najbolju praksu“ odnosno normu ISO 14001 kao alat za upravljanje utjecajima na okoliš sa posebnim naglaskom na sustavnu primjenu zakonskih propisa. Kombinacijom predavanja i vježbi sudionici će usvojiti potrebne tehnike koje će im omogućiti da ih nakon seminara samostalno primjene u svojim tvrtkama.

Ciljna skupina

Male i srednje tvrke koje nemaju dovoljno svojih resursa i znanja za sustavnu primjenu zakonskih propisa iz zaštite okoliša. Srednji management i osobe odgovorne za primjenu zakonskih propisa iz zaštite okoliša.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.