Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Izrada poslovnog plana u 10 jednostavnih koraka s fokusom na EU fondove

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Što je uopće poslovni plan i zašto se izrađuje?

Dokument koji sadrži potanko razrađeno objašnjenje o ulaganjima u posao s ocjenom očekivanih učinaka.  Ima esencijalnu ulogu u slučaju pokretanja nove tvrtke (start-up), privlačenja novca od investitora (privatnih ili institucionalnih – EU fondovi), prilikom zahtjeva za kredit kod banaka i/ili za uspješno upravljanje tvrtkom (najčešće kod pokretanja novih projekata)

 

Kako se izrađuje poslovni plan? 

Ovisno o namjeni, ali svaki plan ima osnovne karakteristike: opis tvrtke, što ista prodaje, na kojem tržištu djeluje, strategija i implementacija, upravljački tim i financijske projekcije.

 

CILJ tj. zašto pohađati predavanje?

Želimo zainteresiranim subjektima približiti nužnost izrade poslovnog plana u svrhu sufinanciranja  svakog projekta , ponajprije EU projekata od strane banaka i drugi kreditora, donatora i investitora te naučiti temeljne korake izrade poslovnog plana:

  • Kako bi mogli dignuti kredit kod banke
  • Kako bi mogli dobiti sredstva iz EU fondova
  • Kako bi naučili uspješno implementirati novi projekt

 

KOME JE PROGRAM NAMJENJEN/CILJNE SKUPINE: jedinicama državne  uprave i lokalne samouprave zainteresiranim gospodarskim subjektima; naglasak na SME tj.mikro, male i srednje poduzetnike

DODATNO: Za prijave 3 i više osoba iz iste organizacije/institucije/tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara.

PROGRAM SEMINARA U PODRUČJU EU projekata – detaljnije na linku registracije

VRIJEME: 28.05. 2015. u trajanju od 8  sati.

MJESTO:  Centar Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104 d, Zagreb

DODATNO (ali ne i manje bitno !): osigurana OKRJEPA,  RUČAK i PARKING

 

 

 

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.