Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

James Cherkoff: Digitalne strategije

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Prihvaćanje inovacija i interaktivna komunikacija s potrošačima i kupcima u ovom stalno promjenjivom digitalnom okruženju neizostavno je za svakog oglašivača i svaki brand.

Radionica o digitalnim strategijama osmišljena je kako bi pomogla definirati marketinške planove brandova te kako bi u fokus stavila pravi omjer aktivnosti i investicije s poslovnim rezultatima. Uključuje prezentacije, strukturirane vježbe i grupni rad te model planiranja koji pomaže definirati ciljeve, praktične aplikacije i mjerljive rezultate.

Eksplozija podataka, mobilne i nove tehnologije utječu na trendove u digitalnom marketingu, uključivo promjenjivu prirodu sociala i searcha. Radionica će ih ponuditi na jednom mjestu, sagledati put do kupovine/realizacije u različitim sektorima i tržišnim kategorijama te ponuditi nove alate koji su dostupni na tržištu.

O predavaču

James Cherkoff je osnivač tvrtke Collaborate Marketing, konzultantske kuće koja surađuje s kompanijama u Europi, Aziji i Americi te im pomaže u efikasnijoj operacionalizaciji u digitalnom svijetu i umreženim medijskim okruženjima. James je osmislio i održao više od 300 treninga, najviše namijenjenim brand, korporativnim i vladinim tijelima na 3 kontinenta.

Agenda

  • 09:00 – 09:15 Dolazak i jutarnja kava
  • 09:15 – 10:45 Digitalna zemlja čudesa. Vježbe oko trenutnog razumijevanja, očekivanja i frustracija digitalnog marketinga. Pregled aktualnih trendova uključivo mobile i eksploziju podataka.
  • 10:45 – 11:00 Popodnevna kava
  • 11:00 – 12:30 Disruptive marketinški miks. Kako na različita tržišta i sektore utječe tehnologija i digitalna proliferacija. Daljnji pregled glavnih trendova uključivo promjenjivu prirodu sociala i searcha.
  • 12:30 – 13:30 Stanka za ručak
  • 13:30 – 15:00 Kako se mijenja razmišljanje potrošača uz pregled zadnjih alata koji su nam na raspolaganju. Planiranje i mjerenje – kako sinkronizirati online aktivnosti s offline poslovnim rezultatima. Sažetak ključnih točki i sljedeći koraci.
  • 15:00 Kraj akademije i podjela priznanja za znanje

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.