Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kako dobiti sredstva za vlastiti projekt iz EU fondova

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Ulaskom u Europsku uniju Hrvatskoj je otvorena mogućnost korištenja značajnih sredstava kohezijske politike koja raspolažu s 376 milijardi eura u razdoblju financiranja od 2014 – 2020.

Polaznici će steći uvid u mogućnosti sufinanciranja vlastitih projekata (infrastrukturni, razvojni, socijalni i dr.) iz programa i fondova Europske unije. Saznat će na koji način i u kojoj mjeri mogu osigurati sredstva te koje sve uvjete treba zadovoljiti da bi sredstva bila odobrena i isplaćena. Moći će prepoznati razlike u pristupu predpristupnim i strukturnim fondovima te saznati koji su troškovi prihvatljivi, a što EU ne sufinancira. Upoznat će se s alatima i obrascima, kao i pravilima za prijavu uspješnog projekta za sufinanciranje iz EU fondova.

Seminar je namijenjen informiranju potencijalnih prijavitelja projeknih prijedloga o raspoloživim programima i fondovima EU, te pružanju uvodnih informacija i praksi vezanih uz pripremu projektnih prijedloga za sufinanciranje iz fondova EU.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.