Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kako dobiti sredstva za vlastiti projekt iz EU fondova s naglaskom na UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Uvod

Polaznici tečaja će dobiti certifikat kao potvrdu o usvojenom znanju;

1. Certifikat je ovjeren od strane stučnjaka Verlag Dashofer izdavačke kuće te je dokaz poznavanja navedenog područja ili tema.

2. Kao dobitnik certifikata imate konkurentnu prednost na tržištu rada i veće povjerenje poslodavca u Vaše znanje.

3. Edukacija Vam pruža temeljitu pripremu za test, mentorstva i savjetovanja stručnjaka.

4. Po uspješnom završetku pismenog ispita dobivate potvrdu za "Stručnjaka za EU fondove i upravljanje projektima" na hrvatskom i engleskom jeziku.

5. Uvjet za dobivanje certifikata je uspješno riješen ispit, to znači najmanje 60% točnih odgovora na pitanja otvorenog i zatvorenog tipa.

Ulaskom u Europsku uniju Hrvatskoj je otvorena mogućnost korištenja značajnih sredstava kohezijske politike koja raspolažu s 376 milijardi eura u razdoblju financiranja od 2014 – 2020.. 
Polaznici će steći uvid u mogućnosti sufinanciranja vlastitih projekata (infrastrukturni, razvojni, socijalni i dr.) iz programa i fondova Europske unije. Saznat će na koji način i u kojoj mjeri mogu osigurati sredstva te koje sve uvjete treba zadovoljiti da bi sredstva bila odobrena i isplaćena. Moći će prepoznati razlike u pristupu predpristupnim i strukturnim fondovima te saznati koji su troškovi prihvatljivi, a što EU ne sufinancira. Upoznat će se s alatima i obrascima, kao i pravilima za prijavu uspješnog projekta za sufinanciranje iz EU fondova.

Ciljana skupina

Svi potencijalni korisnici sredstava fondova EU i svi oni koji žele naučiti kako samostalno voditi upravljanje projektima.

Datum održavanja:

4.2. – 9.3.2016

Mjesto:

Zagreb

Cijena:

8000+PDV

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.