Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kako je vilenjak spasio Božić

Kako je vilenjak spasio Božić

Organizator: 24sata

Broj pregledavanja: 3855

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Priča "Kako je vilenjak spasio Božić" se zasniva na ideji kako u sve težim vremenima sve manje odraslih i djece vjeruje u Djeda Božićnjaka, u smisao darivanja i blagdansko veselje. Opasnost je to koja se osjeti i na dalekom Sjevernom polu a prijeti time da Djed Božićnjak više neće moć dolazit u domove djece i donijet poklone. Zato Djed Božićnjak u domove djece šalje svoje vilenjake da vidi vjeruju li ona u duh Božića, u zaigranosti i maštu. Još važnije – vjeruju li i njihovi roditelji ili su zaboravili što znači biti dijete.

Predstava "Kako je vilenjak spasio Božić" u gotovo 40 minuta trajanja prati zgode vilenjaka Zvonka kojeg ispod kreveta otkriva djevojčica Dunja. Iznenađenje na kraju predstave oduševit će svu djecu jer se pojavljuje i poseban gost predstave – Djed Božićnjak koji djeci iz publike donosi vrijedan poklon paket.

Svaka kupljena ulaznica za predstavu "Kako je vilenjak spasio Božić" donosi i vrijedan poklon paket koji se sastoji od:

  • dječje knjige,
  • dječjeg DVD-a i
  • mjesečnika Dječji zabavnik uz popratne poklone.

Dramaturg i autor predstave "Kako je vilenjak spasio Božić" je Igor Weidlich dok režiju potpisuje nagrađivani režiser i koreograf Igor Barberić. U predstavi glume Dunja Fajdić (djevojčica Dunja), Igor Baksa (vilenjak Zvonko), Vesna Ravenščak (mama) i Djed Božićnjak.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.