Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kako prepoznati i primjeniti EU direktive i standarde za vaše proizvode? - CE oznake

Kako prepoznati i primjeniti EU direktive i standarde za vaše proizvode? - CE oznake

Organizator: VERLAG DASHÖFER

Broj pregledavanja: 1499

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Namjena seminara Kako prepoznati i primjeniti EU direktive i standarde za vaše proizvode? - CE oznake je osigurati sudionicima potrebna znanja i vještine da samostalno provedu sve potrebne aktivnosti i izrade dokumenaciju potrebnu za postavljanje CE oznake na proizvod, a na način da se kompliciran postupak usklađenja sa EU direktivama novog pristupa prikaže na što jednostavniji način.

Ciljna skupina

  • organizacije koje proizvode, izvoze, uvoze ili distribuiraju proizvode u skladu sa smjernicama Novog pristupa (NA) na EU tržištu
  • projektanti i osobe koji razvijaju nove proizvode
  • osobama i organizacija koje se žele upoznati sa zahtjevima CE oznake prije nego odluče pokrenuti proizvodnju
  • laboratorijma, inspekcijskim i certifikacijskim tijelima koja djeluju ili namjeravaju djelovati kao prijavljeno tijelo (notified body)
  • uvoznicima, ovlaštenim zastupnicima i distributerima industrijskih proizvoda
  • svima koji žele saznati više o ovoj temi -seminar nije namijenjen proizvođačima hrane, kozmetičkih i kemijskih proizvoda, proizvoda od drva

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.