Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kineski jezik

Kineski jezik

Organizator: Razni

Broj pregledavanja: 1403

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Zašto učiti kineski jezik?

  • svaka 5. osoba u svijetu je Kinez
  • Kina je 4. zemlja na svijetu po veličini
  • zbog globalnog rasta ekonomske važnosti Kine, poznavanje kineskog jezika otvara nove poslovne mogućnosti
  • zbog sve većeg broja kineskih turista koji posjećuju Europu pa i Hrvatsku te Zagreb - važno je poznavati njihovu kulturu i običaje
  • na tržištu rada kineski jezik svakim danom dobiva na vrijednosti kao faktor pri zapošljavanju

Je li teško naučiti kineski jezik?

Iako djeluje kao veliki izazov, učenje kineskog nije nimalo zahtjevnije od učenja bilo kojeg drugog jezika. Ipak, za učenje kineskog zbog specifičnosti jezika nužno je prilagoditi svoje obrasce i strategije učenja, u čemu ključnu ulogu imaju stručni predavači.

Koliko vremena treba da se nauči kineski jezik?

Kao i kod svakog stranog jezika, ciljevi variraju zavisno od osobnih interesa. Prednost kineskog jezika je što napredovanjem kroz kineski jezik, zbog njegove jednostavne strukture, brzina učenja eksponencijalno raste. 

Uče li se ovdje i kineski znakovi?

Kinesko pismo sastavni je dio kineskog jezika, i zbog toga je učenje istog ravnopravno zastupljeno u nastavnim programima.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.