Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Koje su najvažnije cake svakog EU projekta?

Koje su najvažnije cake svakog EU projekta?

Organizator: Učionica Poslovnog Salona

Broj pregledavanja: 1642

Kategorije: Poslovanje

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Iskusni predavač će se potruditi kroz praktične primjere, prezentacijom i velikim osobnim iskustvom u području pripreme i provedbe EU projekata nastojati polaznicima prikazati najvažnije elemente sustava financiranja EU fondovima i projekata koje financira EU.

U praktičnom dijelu radionice uzeti će se primjeri recentnih otvorenih natječaja za financiranje i u grupnom radu doći do osnovnih koncepata projektne ideje koja je osnova za daljnji razvoj projektnih aplikacija i proračuna projekata.

Teme koje će predavanje pokriti i pitanja na koja će odgovoriti

  • što projekt čini „EU projektom“?

  • koji su osnovni elementi svakog EU projekta?

  • koji su primjeri iz prakse tih elemenata EU projekata?

  • koje se ključne riječi pojavljuju u natječajima za EU sredstva?

  • na koje stvari treba obratiti pozornost u EU natječajima?

  • koja je osnovna logika svakog projekta?

  • kako pristupiti natječajima?

  • kako započeti izradu koncepta projekta?

  • koja su uobičajena poglavlja koncepta?

  • kako odgovoriti projektom na natječaj?

Trajanje: 8 školskih sati

Predavač

Ana Fresl završila je Ekonomski fakultet (smjer financija) na Sveučilištu u Zagrebu i Executive MBA program na poslovnoj školi Cotrugli. Svoje znanje i iskustvo iz područja EU fondova i projekata stekla je radeći u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije. U Agenciji je radila kao voditeljica portfelja projekata, voditeljica odsjeka za program IPA, voditeljica odjela za CARDS, Phare i IPA programe i voditeljica odjela za izobrazbu. 

Prepoznati je predavač iz područja EU fondova u raznim obrazovnim ustanovama, institucijama i visokim školama. O sustavu fondova, načinu kako prijaviti projekt na EU natječaje i o uspješnoj provedbi projekata educirala je više od 2500 ljudi iz raznih hrvatskih institucija i tvrtki. Autorica je kolumne o EU financiranju u časopisu RRIF.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.