Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Komercijalna primjena znanosti - na razmeđi znanosti i gospodarstva (O7)

Komercijalna primjena znanosti - na razmeđi znanosti i gospodarstva (O7)

Organizator: Integra

Broj pregledavanja: 1319

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Poduzetnik ste i imate dobru ideju? Strastveni ste inovator i htjeli biste svoj rad podijeliti s drugima? Znate u kojem biste smjeru razvijali svoj proizvod ali nedostaje vam sredstava? Dođite s nama učiti iz iskustva i primjera naših kolega, istaknutih inovatora i stručnjaka!

Cilj seminara: 

  • naučiti prepoznati uspješnu inovaciju
  • naučiti kako financirati svoju inovaciju - EU fondovi i drugi načini
  • pronaći svoje mjesto na svjetskoj sceni inovacija

Najveći je izazov pred poduzetnicima i mladim inovatorima osigurati uvjete za razvoj njihove inovacije i napraviti iskorak iz okvira znanstvenih institucija prema tržištu ili pak u obrnutom smjeru. Komunikacija između znanosti i gospodarstva nije nikada imala bolje uvjete za razvoj i rast, a danas, u vrijeme opće globalne komunikacije, jednostavnije je nego ikada proučavatiuspješne svjetske, ali i domaće primjere inovacija i poduzetništva uopće. Želimo vam da vas zarazi strast i želja za učenjem naših predavača, te da vam njihova stručnost i iskustvo posluže i kao inspiracija, i kao konkretna podloga za vaš poslovni i znanstveni napredak. Govorit ćemo i o vrlo konkretnim prijedlozima i potezima za poboljšanje stanja i tretmana inovacija u Hrvatskoj, a bit će prostora i za raspravu.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.