Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kontekstualno oglašavanje (SEM)

Kontekstualno oglašavanje (SEM)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 28506

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Kontekstualno oglašavanje (eng. Search Engine Marketing, SEM) jedan je od načina privlačenja korisnika na Vašu stranicu, a predstavljaju ga oglasi s linkovima na Vašu stranicu.

SEM u sustavu Google AdWordsa je više od oglasne kampanje na internetu. Radi se o novoj paradigmi oglašavanja, koja se plaća po učinku. Da bi se iskoristile prednosti tog sustava, potrebna je temeljita priprema za pokretanje i upravljanje takvim kampanjama i puno znanja kako bi se podacima upravljalo i tumačilo ih se ispravno.

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • kako se kontekstualno oglašavati na platformi Google Adwords
  • kako otvoriti i upravljati Adwords računom
  • vođenje Adwords kampanje
  • optimiziranje Adwords kampanje
  • kako mjeriti uspješnost Adwords kampanje

Kome je namijenjen seminar

SEM edukacija je otvorena za sve koji žele koristiti SEM tehnike i primjeniti ih na pravilan način u praksi. Edukacija je posebno skrojena za one koji vode internet oglasne kampanje, a nisu zadovoljni rezultatima koje postižu. Polaznici ne trebaju nikakvo predznanje osim razumijevanja osnovnih matematičkih operacija. Preporuča se dolazak svih web developera, i onih koji se bave web-trgovinom.

Predavač

Tomislav Skorup završio je preddiplomski studij marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je u studentskim danima pokazivao interes za online oglašavanjem i komunikacijom. Po završetku studija bavio se mnogim privatnim online projektima, a sada je na fukciji Account Managera u online marketinškoj agenciji Effectus Media, koja je specijalizirana za SEO i Google Adwords.

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.