Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Kontekstualno oglašavanje (SEM)

Kontekstualno oglašavanje (SEM)

Kontekstualno oglašavanje (SEM) - Dvodnevni seminar (WMA19-3)

Početak: za 98 dana - utorak, 15.03.2022. (od 17:30)

Trajanje: 2 dana (utorak i četvrtak od 17:30 - 21:30h)

Istaknuta cijena: 800,00 HRK

Lokacija: Online (Zagreb, Hrvatska)

Organizator: Web::Edukacija

Broj pregledavanja: 27021

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Pohađanje ove edukacije upisuje se u radnu knjižicu!

Kontekstualno oglašavanje (eng. Search Engine Marketing, SEM) jedan je od načina privlačenja korisnika na Vašu stranicu, a predstavljaju ga oglasi s linkovima na Vašu stranicu.

SEM u sustavu Google AdWordsa je više od oglasne kampanje na internetu. Radi se o novoj paradigmi oglašavanja, koja se plaća po učinku. Da bi se iskoristile prednosti tog sustava, potrebna je temeljita priprema za pokretanje i upravljanje takvim kampanjama i puno znanja kako bi se podacima upravljalo i tumačilo ih se ispravno.

Sadržaj dvodnevnog seminara

  • kako se kontekstualno oglašavati na platformi Google Adwords
  • kako otvoriti i upravljati Adwords računom
  • vođenje Adwords kampanje
  • optimiziranje Adwords kampanje
  • kako mjeriti uspješnost Adwords kampanje

Kome je namijenjen seminar

SEM edukacija je otvorena za sve koji žele koristiti SEM tehnike i primjeniti ih na pravilan način u praksi. Edukacija je posebno skrojena za one koji vode internet oglasne kampanje, a nisu zadovoljni rezultatima koje postižu. Polaznici ne trebaju nikakvo predznanje osim razumijevanja osnovnih matematičkih operacija. Preporuča se dolazak svih web developera, i onih koji se bave web-trgovinom.

Predavač

Tomislav Skorup završio je preddiplomski studij marketinga na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu gdje je u studentskim danima pokazivao interes za online oglašavanjem i komunikacijom. Po završetku studija bavio se mnogim privatnim online projektima, a sada je na fukciji Account Managera u online marketinškoj agenciji Effectus Media, koja je specijalizirana za SEO i Google Adwords.

Ulaznica za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Kotizacija za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Karta za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Prijava za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Prijavi se za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Registracija za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Registriraj se za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Kupi ulaznicu za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Kupi kotizaciju za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Kupi kartu za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Kupiti ulaznice za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Kupiti kotizacije za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Kupiti karte za za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Plaćanje ulaza za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Slobodan ulaz za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Naplata ulaza za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Blagajna za Kontekstualno oglašavanje (SEM) ## Ponuda za Kontekstualno oglašavanje (SEM)