Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

Lačni Franz

Lačni Franz

Organizator: Aquarius Records

Broj pregledavanja: 1240

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Grupa Lačni Franz ponovno nastupa. Sa svojim vazdazelenim tekstovima i mladenačkom energijom ponovo spaja različite generacije srodnih duša. Mladost nije boja kose, već stanje duha. Originalnost i hrabrost su uvijek u modi.

Lačni Franz priprema novi album i seriju koncerata po klubovima i festivalima cijele regije. Za početak, uzima zalet novom snimkom "Jebiveter junior", kojom su sačuvali standarde vlastite povijesti.

"JEBIVETER JUNIOR" je energična balada, koja na osebujan crnohumorni način pjeva o uvijek popularnom konformizmu. Svako vrijeme ima svoje barbikaste Špranjice i naduvane Jebivetre, svoje lažne lavice i zločeste zmije. Lačni Franz je ponovo mlad. U svim značenjima.

Zoran Predin - vokal

Anej Kočevar - bas

Luka Čadež – bubanj

Klemen Lombar – gitara

Boštjan Artiček – klavijature

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.