Trebate našu pomoć?
☎ 099 514 0 415

LAS VEGAS - Hangover edition - Doček nove godine

LAS VEGAS - Hangover edition - Doček nove godine

Organizator: RNB Confusion

Broj pregledavanja: 3873

Kategorije: Zabava

Pozovite i kolege i prijatelje na ovaj događaj:

Doček nove godine!!!

HYPO EVENT CENTAR ĆE PO ČETVRTI PUT BITI DOMAĆIN NAJVEĆEG NOVOGODIŠNJEG DOČEKA U ZAGREBU!

WELCOME TO FABOLOUS LAS VEGAS

Vodimo vas na nezaboravno putovanje u LAS VEGAS, prijestolnicu zabave! Ispunjen glamuroznim kasinima, blještavim neonskim svjetlima, nastupima najboljih DJ-a i ekspresnim mjestima za ceremonije vjenčanja i ovu Novu godinu HYPO CENTAR je mjesto najvećeg novogodišnjeg tuluma!

ALL INCLUSIVE / OPEN BAR ALL NIGHT

U cijenu ulaznice uključena je neograničena konzumacija svih bezalkoholnih i alkoholnih pića, šampanjac u ponoć. Tijekom cijele večeri na bogatom švedskom stolu samo za VIP goste nuditi će se raznovrsni kanapei, topla i hladna predjela, glavna jela i delicije. Gostima bez VIP ulaznice biti će dostupna raznovrsna brza hrana po promotivnim cijenama.

MUSIC MENU (r'n'b, club classics, top of the charts, mash up, house)

Za odličnu atmosferi tijekom cijele večeri brinut će se RNB Confusion rezident DJ-i + gosti iznenađenja. Više informacija uskoro!

Nažalost, daljnje registracije su zatvorene.

Regolina je servis koji svojim korisnicima-organizatorima nudi besplatno praćenje registracije i naplate kotizacija sudionika na događanjima. Također, svojim korisnicima nudi besplatnu promociju događaja u medijima. Za besplatna događanja Regolina je potpuno besplatna za korištenje. Želite li napraviti svoj događaj? Kontaktirajte nas.